ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μέσι, αλλά χωρίς Κριστιάνο η πεντάδα του Ροναλντίνιο

Brazil's Ronaldinho (10) and Argentina's Lionel Messi shake hands after Argentina won 3-0 in a men's semifinal soccer match at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Tuesday, Aug. 19, 2008. (AP Photo/Luca Bruno)
Brazil's Ronaldinho (10) and Argentina's Lionel Messi shake hands after Argentina won 3-0 in a men's semifinal soccer match at the Beijing 2008 Olympics in Beijing, Tuesday, Aug. 19, 2008. (AP Photo/Luca Bruno) ASSOCIATED PRESS

Ο Ροναλντίνιο κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα από παίκτες με 100 ή και περισσότερες συμμετοχές στο Champions League, συμπεριέλαβε τον Λιονέλ Μέσι, αλλά άφησε έξω τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με Λιονέλ Μέσι, αλλά χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο το Ultimate Champions League του Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος της μπάλας κλήθηκε να επιλέξει την κορυφαία πεντάδα από παίκτες με με 100 ή και περισσότερες συμμετοχές στο Champions League.

Σε αυτήν συμπεριέλαβε τρεις πρώην συμπαίκτες του. Τους Βίκτορ Βαλντές και Λιονέλ Μέσι με τους οποίους συνυπήρξε στην Μπαρτσελόνα και τον Ρομπέρτο Κάρλος, με τον οποίον συνυπήρξε στην εθνική Βραζιλίας. Την πεντάδα του "Ρόνι" συμπλήρωσαν ο Ιταλός, Πάολο Μαλντίνι και ο Πορτογάλος, Λουίς Φίγκο. Εκτός έμεινε ο συμπατριώτης του τελευταίου, Κριστιάνο Ρονάλντο!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ