ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Λιβάγια η αποστολή της εθνικής Κροατίας

Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja is pictured before the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του και φιναλίστ του Μουντιάλ 2018 για τα ματς με Πορτογαλία και Ισπανία.

Έλαβε την κλήση που περίμενε εδώ και καιρό. Το διάστημα απογοήτευσης αποτελεί παρελθόν για τον Μάρκο Λιβάγια, καθώς ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της φιναλίστ του Μουντιάλ 2018, Ζλάτκο Ντάλιτς, τον κάλεσε στην αποστολή για το φιλικό με την Πορτογαλία (6/9, 21:45) στο Αλγκάρβε και το ματς με την Ισπανία (11/9, 21:45) στην Έλτσε για το Nations League.

Εκτός είναι ο Ίβαν Στρίνιτς, ο οποίος υποχρεώνεται να σταματήσει, έστω μέχρι νεωτέρας, το ποδόσφαιρο, λόγω καρδιακής πάθησης. Ο Μάρκο Λιβάγια δεν είναι, ωστόσο, ο μόνος "νέος". Εκ των κληθέντων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν ήταν οι Λέτιτσα, Μπάρισιτς, Μίλιτς, Μίτροβιτς, Σαντίνι, Ρογκ και Πάσαλιτς. Εκτός είναι οι Ντάνιελ Σούμπασιτς, Βέντραν Τσόρλουκα και Μάριο Μάντζουκιτς, οι οποίοι έχουν αποσυρθεί σε εθνικό επίπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Κροατίας:

Τερματοφύλακες: Λόβρε Κάλινιτς, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, Κάρλο Λέτιτσα

Αμυντικοί: Ντομάγκοϊ Βίντα, Ντέγιαν Λόβρεν, Σίμε Βρσάλκο, Γιόζιπ Πίβαριτς, Τιν Γέβνταϊ, Ματέι Μίτροβιτς, Μπόρνα Μπάρισιτς, Αντόνιο Μίλιτς.

Μέσοι: Λούκα Μόντριτς, Ίβαν Ράκιτιτς, Ματέο Κόβατσιτς, Μίλαν Μπάντελ, Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, Μάρκο Ρογκ, Μάριο Πάσαλιτς, Φίλιπ Μπράνταριτς.

Επιθετικοί: Ίβαν Πέρισιτς, Αντρέι Κράμαριτς, Άντε Ρέμπιτς, Μάρκο Πιάτσα, Ίβαν Σαντίνι, Μάρκο Λιβάγια.

Photo credits: AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ