ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με... ασπρόμαυρη εικόνα το Αγγλία - Ελβετία!

Με... ασπρόμαυρη εικόνα το Αγγλία - Ελβετία!
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης της εθνικής Αγγλίας με την Ελβετία θα έχει για 25'' ασπρόμαυρη εικόνα για πολύ καλό σκοπό και πρόκειται για μια αντιρατσιστική κίνηση. Διαβάστε αναλυτικά.

Όπως ανακοινώθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο "SkySports", το αποψινό φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στους Ελβετούς (22:00), θα έχει για 25'' ασπρόμαυρη εικόνα στη μετάδοση, για να εορταστεί η 25ετης αντιρατσιστική δράση που συμπληρώνει το KickItOut.

Ο οργανισμός που πολεμά το ρατσισμό στο ποδόσφαιρο, θα τιμηθεί με αυτόν τον ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο. Τα πρώτα 25'' του φιλικού θα καλυφθούν ασπρόμαυρα και θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 50 χρόνια που ένας αγώνας της Αγγλίας θα μεταδοθεί σε άσπρο και μαύρο φόντο στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, Πολ Ελιοτ, δήλωσε σχετικά: "Ας ελπίσουμε ότι η τηλεοπτική εικόνα θα ενθαρρύνει τα εκατομμύρια των θεατών στο σπίτι να περάσουν τουλάχιστον 25 δευτερόλεπτα σκεπτόμενοι τη σημασία της διαφορετικότητας σε αυτό το όμορφο παιχνίδι".

Παράλληλα, είπε πως η FA είναι ευγνώμων στο Sky Sports για την υποστήριξη της ιδέας από την στιγμή της σύλληψή της και ανυπομονεί να δει τα τρία λιοντάρια σε ασπρόμαυρο φόντο για πρώτη φορά έπειτα από μισό αιώνα. Αν μη τι άλλο, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το εγχείρημα...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ