ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με "αντίο" Χαραλαμπίδη η αποστολή της Κύπρου κόντρα σε Ελλάδα

Με "αντίο" Χαραλαμπίδη η αποστολή της Κύπρου κόντρα σε Ελλάδα
EUROKINISSI

Ο Ραν Μπεν Σιμόν ανακοίνωσε τους "εκλεκτούς" του για τους αγώνες της Κύπρου με Ελλάδα και Βέλγιο και μεταξύ αυτών βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ίσως για τελευταία φορά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν, ανακοίνωσε την αποστολή για τα δύο τελευταία παιχνίδια του 8ου προκριματικού ομίλου, στα οποία θα διεκδικήσει όποιες ελπίδες υπάρχουν για τη 2η θέση που ενδέχεται να οδηγήσει στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτό του αρχηγού Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, ο οποίος πιθανότατα να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος σε αγώνα για κάποια διοργάνωση. Στα 36 του, ο πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν κι έτσι αυτά τα δύο παιχνίδια ίσως είναι τα τελευταία.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή, κλήθηκαν και οι Γιώργος Οικονομίδης, Γιώργος Βασιλείου, Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Κωνσταντίνος Παναγή.

Η πρώτη αναμέτρηση της Κύπρου τη φέρνει αντιμέτωπη με την Ελλάδα στο ΓΣΠ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (21:45), ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει τους νικητές του γκρουπ την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Με "αντίο" Χαραλαμπίδη η αποστολή της Κύπρου κόντρα σε Ελλάδα

Η αποστολή της εθνικής Κύπρου

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αντώνης Γιωργαλλίδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Nεόφυτος Μιχαήλ (Άρης Λεμεσού), Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Τζέισον Δημητρίου (Σαουθέντ), Κωνσταντίνος Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Φάνος Κατελάρης (Ομόνοια), Νεκτάριος Αλεξάνδρου (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Μερκής (ΑΠΟΕΛ), Μάριος Αντωνιάδης (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Βασιλείου (Απόλλων Λεμεσού), Κωνσταντίνος Μιντίκκης (Νέα Σαλαμίνα)

ΜΕΣΟΙ

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Ανδρέας Αβραάμ (ΑΕΛ Λεμεσού), Μάριος Νικολάου (ΑΕΛ Λεμεσού), Βενσάν Λαμπάν (ΑΕΚ Λάρνακας), Κωστάκης Αρτυματάς (Κέρκυρα), Χαράλαμπος Κυριάκου (Εστορίλ), Γρηγόρης Κάστανος (Ζούλτε Βάρεχεμ), Ρενάτο Μαρκάσα (Ομόνοια), Βασίλης Παπαφώτης (Δόξα Κατωκοπιάς), Γιώργος Οικονομίδης (Ανόρθωση)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Νέστωρ Μυτίδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Πιέρος Σωτηρίου (Κοπεγχάγη), Ανδρέας Μακρής (ΑΠΟΕΛ)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ