ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάθιου Ντος Σάντος: Το νέο παιδί - θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου

Μάθιου Ντος Σάντος: Το νέο παιδί - θαύμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου

Δείτε ένα video με ορισμένα από τα κατορθώματα του 9χρονου Μάθιου Ντος Σάντος ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Το να ανακαλύψει κανείς ταλαντούχους πιτσιρικάδες είναι σαφέστατα πιο εύκολο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί κάποιος να βρει ταλέντα σε όλο τον κόσμο.

Κάπως έτσι και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας έχει προσθέσει στα ραντάρ της έναν 9χρονο που ζει με τους γονείς του στις ΗΠΑ.

Ο Μάθιου Ντος Σάντος μπορεί να έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ωστόσο ο πατέρας του είναι από τη Βραζιλία. Ο 9χρονος ο οποίος έχει ως πρότυπο τους Μέσι και Νεϊμάρ διαπρέπει στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Νέας Υόρκης όπου πέτυχε 46 γκολ την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, ήδη άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των ΗΠΑ έχουν προσεγγίσει τους γονείς του Μάθιου Ντος Σάντος για να παίξει για τη χώρα τους, ωστόσο φαίνεται πως προτιμούν τη Βραζιλία. Πάρτε μία γεύση από τα κατορθώματα του πιτσιρικά ο οποίος εάν έχει ανάλογη εξέλιξη είναι δεδομένο ότι θα μας απασχολήσει και στο μέλλον.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ