ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαθαίνουν υποψήφιους αντιπάλους οι ελληνικές ομάδες

Logo of the UEFA Champions League is dislayed during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Logo of the UEFA Champions League is dislayed during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP

Στη Νιόν της Ελβετίας στρέφεται το ενδιαφέρον στις 13:00 και στις 15:00, όπου οι ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους επόμενους υποψήφιους αντιπάλους τους στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Στη Νιόν της Ελβετίας στρέφεται το ενδιαφέρον στις 13:00 και στις 15:00, όπου οι ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους επόμενους υποψήφιους αντιπάλους τους στα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Βέβαια, για Ολυμπιακό, Άρη και Ατρόμητο το πρώτο και κύριο μέλημα είναι το τι θα κάνουν στους αγώνες που έχουν να δώσουν με Βικτόρια Πλζεν, ΑΕ Λεμεσού και Ντουνάιτσκα Στρέντα αντίστοιχα, ενώ οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μάθουν με ποιες ομάδες θα ανταμώσουν.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ CHAMPIONS LEAGUE

Κατ' αρχάς, στις 13:00 θα γίνει η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός) γνωρίζουν εδώ και καιρό ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι και σήμερα (22/7) θα μάθουν πιο συγκεκριμένα με ποιους θα συγκρουστούν.

Ο Δικέφαλος θέλει σίγουρα να αποφύγει τον πανίσχυρο Άγιαξ, ο οποίος πέρυσι στο... τσακ δεν πήγε στον τελικό του Champions League. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και τέσσερα ζευγάρια από τα οποία μπορεί να υπάρξει αντίπαλος και είναι τα εξής: Σέλτικ ή Νόμε Κάλιου, Κοπεγχάγη ή ΤΝS, Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή Σαμπουρταλο, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ή Ρόζενμποργκ και ΑΠΟΕΛ ή Σουντέσκα.

Όσο για τον Ολυμπιακό, αν περάσει την Πλζεν, θα παίξει με έναν εκ των Μπριζ, Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ και ΛΑΣΚ Λίντσερ. Βατοί αντίπαλοι, στα μέτρα του, όμως πρώτα θα πρέπει να κάνει το χρέος του με τους Τσέχους (23 και 30 Ιουλίου οι δυο αναμετρήσεις).

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ EUROPA LEAGUE

Στις 15:00 θα γίνει η κλήρωση για τα προκριματικά του Europa League, όπου η ΑΕΚ θα μάθει με ποια ομάδα ή ζευγάρι θα κληρωθεί, τον Ολυμπιακό (τον ενδιαφέρει μόνο αν μείνει εκτός από την Πλζεν), τον Ατρόμητο και τον Άρη, που όμως έχουν πρώτα να αποκλείσουν την Ντουνάιτσκα και την ΑΕΛ αντίστοιχα.

Η αυστριακή Αούστρια Βιέννης φαντάζει ένας δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, ενώ υποψήφια είναι και η βελγική Αντβέρπ. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρία ζευγάρια, από τα οποία μπορεί να υπάρξει υποψήφιος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Τα ζευγάρια αυτά είναι τα εξής: Νόρκεπινγκ - Λιεπάγια, Γκαμπάλα - Ντινάμο Τιφλίδας και Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ - Έσμπιεργκ.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, για να προχωρήσει στα playoffs του Europa League, θα χρειαστεί στις 8 και 15 Αυγούστου να ξεπεράσει το εμπόδιο που θα της βάλει μία εκ των: Ουτρέχτη ή Ζρίνσκι, Τραμπζονσπόρ, Μπνέι Γεχούντα, Χόνβεντ ή Κραϊόβα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας ή Όσιγιεκ και Λουκέρνη ή Κλάκσβικ.

Ο Ατρόμητος, αν περάσει, θα αντιμετωπίσει είτε την δανέζικη Μίντιλαντ είτε έναν εκ των νικητών των ζευγαριών: Γουλβς - Κρουσάντερς, Λέγκια Βαρσοβίας - Κουόπιο, Γάνδη - Βιτορούλ και Άλκμααρ - Χάκεν.

Τέλος, ο Άρης περίπτωση πρόκρισης επί των Κύπριων, θα γνωρίζει από σήμερα (22/7) με ποια εκ των παρακάτω ομάδων θα συγκρουστεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αναλυτικά, λοιπόν, οι υποψήφιες ομάδες είναι οι εξής: Σπαρτάκ Μόσχας, Μπράγκα, Αλάσκερτ ή Στεάουα Βουκουρεστίου, Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι, Στρασβούργο ή Μακάμπι Χάιφα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ