ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματέο Γκαρσία: Πάει Σερβία για τον Ερυθρό Αστέρα

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Από τη Λας Πάλμας αναφέρουν πως τα έχουν βρει με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ματέο Γκαρσία και πως ο παίκτης θα ταξιδέψει στη Σερβία για να τα βρει με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά όχι αυτά του Ολυμπιακού. Από τη Λας Πάλμας αναφέρουν πως τα έχουν βρει με τον Ερυθρό Αστέρα, παρα την πρόταση των Πειραιωτών, η οποία φτάνει τα 2.000.000 ευρώ για τον Ισπανο εξτρέμ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στη Σερβία, προκειμένου να συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα και να ολοκληρωθεί το deal, παρ' ότι χθες (15/8) διέψευδαν ότι τον θέλουν. Φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν και ο Ματέο Γκαρσία είναι πιο κοντά στην ομάδα του Βελιγραδίου, αρκεί να τα βρει μαζί τους. Ας κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι...

Βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης έλεγε ότι θέλει διακαώς να διευθετηθεί το συντομότερο δυνατό το μέλλον του και είχε καταστήσει σαφές τόσο στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρόκο Μαϊορίνο, όσο και στον πρόεδρο, Άνχελ Ραμίρεθ, ότι επιθυμεί να παίξει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Το μέλλον του είναι δεδομένα μακριά από τη χώρα του. Εφόσον ισχύουν όσα λένε στη Σερβία, αλλά και οι άνθρωποι της Λας Πάλμας, ο Γκαρσία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα. Τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις. Τίποτα δεν είναι οριστικό, διότι θα πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να συμφωνήσει και ουδείς γνωρίζει στην παρούσα φάση τις προθέσεις του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ