ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μασάρο: "O Ικάρντι θα είναι ο αντί-Μπενζεμά"

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the Milan San Siro stadium, Italy, Sunday, Nov. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta, at the Milan San Siro stadium, Italy, Sunday, Nov. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα βρει η επόμενη σεζόν τον Μάουρο Ικάρντι, σύμφωνα με δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Ντανιέλε Μασάρο, στην ιταλική τηλεόραση.

Η συζήτηση στη Μαδρίτη γύρω από την αντικατάσταση ή μη του Καρίμ Μπενζεμά έχει φουντώσει τον τελευταίο καιρό με διάφορα ονόματα να ακούγονται ως πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι της Ρεάλ.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αυτά του Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ, του Χάρι Κέιν της Τότεναμ και του Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ.

Μέχρι να έρθει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μίλαν, Ντανιέλε Μασάρο, για να προσθέσει ένα ακόμα όνομα στη λίστα των υποψηφίων. Σε δηλώσεις του στην ιταλική τηλεόραση ανέφερε πως ο Ικάρντι την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Μαδρίτη με την φανέλα της Ρεάλ.

"Μπορώ να σας πω σήμερα, ότι ο Ικάρντι θα είναι στη Ρεάλ τον επόμενο χρόνο στη θέση του Μπενζεμά", δήλωσε ο Μασάρο, ανάβοντας "φωτιές" στο στρατόπεδο της Ίντερ.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Ντανιέλε Μασάρο είναι Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός με μακρά πορεία στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες των Μόντσα, Φιορεντίνα, Μίλαν και Ρόμα, ενώ έχει και ένα πέρασμα από την μακρινή Ιαπωνία, με την φανέλα της Σιμίζου. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί 15 φορές με τα χρώματα της εθνικής Ιταλίας, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Ο Ικάρντι έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στη Serie A, καθώς σε 13 αναμετρήσεις έχει σκοράρει ισάριθμες φορές. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ένας από τους κύριους λόγους που η Ίντερ βρίσκεται έπειτα από 13 αγωνιστικές στη δεύτερη θέση με 33 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου του 1993 στο Ροζάριο της Αργεντινής. Σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε στην Ισπανία και στα Κανάρια Νησιά, ενώ το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Το 2011 δόθηκε δανεικός στη Σαμπντόρια, η οποία τον αγόρασε μετά τις πειστικές του εμφανίσεις με την ομάδα νέων. Τελικά, το 2013 πωλήθηκε στην Ίντερ έναντι 13.000.000 ευρώ, στην οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ