ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνες: "Ο Μέσι με ρώτησε για το MLS"

Gonzalo Martinez of Argentina's River Plate holds the trophy after defeating Argentina's Boca Juniors 3-1 in the Copa Libertadores final soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Gonzalo Martinez of Argentina's River Plate holds the trophy after defeating Argentina's Boca Juniors 3-1 in the Copa Libertadores final soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του ο μέσος της Atlanta United, Γκονζάλο Μαρτίνες, αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι τον ρώτησε για το πως είναι οι συνθήκες στο MLS ξεσηκώνοντας νέο κύκλο φημών για το μέλλον του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Μπόλικο νερό στο μύλο των δημοσιευμάτων που αφορούν το μέλλον του Λιονέλ Μέσι έριξε άθελα του ο Γκονζάλο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός μέσος οποίος εδώ και μερικούς μήνες αγωνίζεται στην Atlanta United παραχώρησε συνέντευξη στην οποία φυσικά αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ο Μαρτίνες ρωτήθηκε για το εάν οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής του ζήτησαν πληροφορίες για το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα αν το έπραξε ο Λιονέλ Μέσι.

"Ναι με ρώτησε για το MLS, πως είναι οι συνθήκες, όπως έκαναν και άλλοι συμπαίκτες μου" απάντησε χαρακτηριστικά ο 25χρονος μέσος. Φυσικά, αυτή η απάντηση ήταν αρκετή για να συνδεθεί με δημοσιεύματα που θέλουν την Inter Miami να αναζητά το δικό της μεταγραφικό μπαμ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν πίσω από τη νέα ομάδα του MLS βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος θέλει να αποκτήσει ένα σούπερ σταρ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι είναι τα δύο ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και η ερώτηση που έκανε ο Μέσι στον συμπαίκτη του συνδέθηκε με τα συγκεκριμένα σενάρια.

Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε πως από τη μία ο Αργεντινός σούπερ σταρ συνδέεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Μπαρτσελόνα, ενώ και η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να μπει στο MLS στο πρωτάθλημα του 2020.

Το 2021 ο Μέσι θα έχει συμπληρώσει το 33ο έτος και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι θα ψάξει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο είτε στις ΗΠΑ είτε στην Κίνα. Μένει να δούμε εάν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν ή θα παραμείνουν σενάρια.

Photo credits: AP Photo/Andrea Comas

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ