ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάρτιν Σκρτελ: Τελικά, Μπασακσεχίρ

Slovakia's Martin Skrtel pauses during  a press conference at the training center in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. (AP Photo/ Lukas Grinaj)
Slovakia's Martin Skrtel pauses during a press conference at the training center in Senec, Slovakia, Tuesday, Sept. 4, 2018. Slovakia will play against Denmark in a friendly soccer game on Sept. 5. (AP Photo/ Lukas Grinaj) AP PHOTO/ LUKAS GRINAJ

Η μεταγραφική περιπέτεια του Μάρτιν Σκρτελ έληξε εκεί που άρχισε. Στην Τουρκία, λοιπόν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλοβάκος για λογαριασμό της Μπασακσεχίρ.

Την ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός από το Champions League επέλεξε για να συνεχίσει την καριέρα του Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος που μέσα στο καλοκαίρι είχε πρόταση από τους "ερυθρόλευκους", τελικά υπέγραψε στην Μπασακσεχίρ. Όλα αυτά, βέβαια, κατόπιν μεγάλης περιπέτειας.

Ο Σκρτελ ζήτησε και δεν πήρε νέο συμβόλαιο από την Φενέρμπαχτσε. Έφυγε από την Τουρκία και άρχισε να συζητά με τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή στην Ελλάδα δεν συμφωνήθηκε και ο παίκτης συνέχισε να ψάχνεται. Κατέληξε στην Αταλάντα, αλλά δεν έβγαλε ούτε μήνα εξαιτίας τσακωμού με τον προπονητή. Ο Σλοβάκος τσακώθηκε στις τρεις εβδομάδες με τον Γκασπερίνι και αποχώρησε.

Μ' αυτά και με εκείνα, ο Σκρτελ επέστρεψε στην Τουρκία και ανακοινώθηκε ως ελεύθερος από την Μπασάκ που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. To video της παρουσίασης του ενδιαφέρον:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ