ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέλο: "Καλύτερος ο Νεϊμάρ από τον Αζάρ"

Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Μαρσέλο θα έχει φέτος συμπαίκτη τον Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν δίστασε να πει πως ο Νεϊμάρ είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής, έστω και αν ο συμπατριώτης του μπορεί να καταλήξει στη Μπαρτσελόνα.

Αφοπλιστική ειλικρίνεια επέδειξε ο Μαρσέλο, ο οποίος δεν δίστασε να πει πως ο νέος του συμπαίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης, Εντέν Αζάρ, είναι χειρότερος ποδοσφαιριστής από τον Νεϊμάρ, ο οποίος κάνει τα πάντα για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, ανέφερε σε δηλώσεις του πως "ο Αζάρ είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου. Ίσως είναι μέσα στους πέντς καλύτερους του κόσμου. Το παιχνίδι του είναι εντυπωσιακό, όμως δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με τον Νεϊμάρ. Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ είναι καλύτερος".

Ναι μεν εκφράστηκε με καλά λόγια για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, αλλά δεν τον... συγκρίνει με τον συμπατιρώτη του, για τον οποίον ανέφερε πως "ο Νεϊμάρ είναι απρόβλεπτος παίκτης. Μπορεί να εφεύρει κάτι νέο απέναντι στις ενέργειες του αμυντικού. Θα ήταν εξαιρετικό να τον δούμε στη δική μας ομάδα. Το παρελθόν του στη Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν πρόβλημα για εμάς".

AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ