ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρκίζιο: Υπογράφει ως ελεύθερος στην Μονακό

 Juventus' Claudio Marchisio greets the audience at the end of the Champions League Group D soccer match between Sevilla and Juventus, Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Dec. 8, 2015. (AP Photo/Miguel Angel Morenatti)
Juventus' Claudio Marchisio greets the audience at the end of the Champions League Group D soccer match between Sevilla and Juventus, Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Dec. 8, 2015. (AP Photo/Miguel Angel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL ANGEL MORENATTI

Έναν χρόνο μετά την παρουσία του στην Ζενίτ ο Κλάουντιο Μαρκίζιο είναι έτοιμος για νέα περιπέτεια στην Ευρώπη, με τον Ιταλό διεθνή μέσο να είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στην Μονακό.

Ο Κλάουντιο Μαρκίζιο είχε δώσει υπόσχεση στους οπαδούς της Γιουβέντους μετά την αποχώρησή του από τους μπιανκονέρι το 2018 πως δεν θα επέστρεφε στην Ιταλία για να παίξει σε άλλη ομάδα από σεβασμό προς την βέκια σινιόρα και μέχρι στιγμής τηρεί απαρέγκλιτα τη δέσμευσή του.

Πέρυσι έβγαλε το παντεσπάνι του υπογράφοντας βασιλικό συμβόλαιο στην Ζενίτ ενώ τώρα, αφότου έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ετοιμάζεται για νέα περιπέτεια, αυτή τη φορά στο Πριγκηπάτο.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο 33χρονος ήρθε σε συμφωνία με την Μονακό και θα παίξει για την επόμενη σεζόν στην Ligue 1, με τη γαλλική ομάδα να έχει μάλιστα οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο παίκτης διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους της Μονακό τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μιλάνου και όλα δείχνουν πως μέχρι το βράδυ θα κλειδώσει οριστικά το deal.

Photo Credits: AP Photo/Miguel Angel Morenatti

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ