ΔΙΕΘΝΗ

Μαραντόνα: "Θα έπαιζα και εναντίον του VAR"

Μαραντόνα: "Θα έπαιζα και εναντίον του VAR"

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη χρήση του VAR, ενώ αν του είχε ακυρώσει το γκολ με το "χέρι του Θεού", τόνισε πως δεν είναι συμβεί τίποτα, καθώς και πάλι θα είχε νικήσει η Αργεντινή την Αγγλία

Αν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 υπήρχε το VAR, τότε δεν θα είχε μετρήσει το γκολ του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με το χέρι κόντρα στην Αγγλία, τον προημιτελικό της διοργάνωσης.

Ακόμη και αν δεν υπήρχε λοιπόν αυτό το τέρμα με το "χέρι του Θεού", ο Αργεντινός πιστεύει πως δεν θα είχε αλλάξει τίποτα, όπως δήλωσε στο "Omnisport".

"Τίποτα. θα είχα παίξει και εναντίον του VAR", τόνισε γελώντας ο Μαραντόνα, εννοώντας πως θα είχε ακυρωθεί μεν το γκολ, αλλά και πάλι θα είχε οδηγήσει τη χώρα του στη νίκη και εν συνεχεία στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πριν απ' αυτήν την ερώτηση πάντως είναι μιλήσει τα καλύτερα λόγια για τη χρήση του VAR: "Νομίζω πρέπει να υπάρχει τεχνολογία στο ποδόσφαιρο. Η τεχνολογία είναι παντού και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποσυνδεθεί απ' αυτήν. Νομίζω πως το VAR είναι κάτι πολύ καλό, καθώς δείχνει τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μόνο μόνο για την εγκυρότητα ενός γκολ ή για ένα οφ-σάιντ".

AP Photo/El Grafico, File

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μεγάλο σκάνδαλο του σαπουνιού σε σχήμα πέους

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24