ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Προδότης ο Ινφαντίνο"

Μαραντόνα: "Προδότης ο Ινφαντίνο"

Επίθεση κατά του νέου προέδρου της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο εξαπέλυσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποιός παράλληλα μίλησε για την κόντρα της αγαπημένης του Νάπολι με τη Γιουβέντους για την κατάκτηση του φετινού σκουντέτο.

Η αλλαγή στην ηγεσία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι γεγονός, με τον Ζεπ Μπλάτερ να αποτελεί παρελθόν και τη σκυτάλη να έχει πάρει πλέον ο Τζάνι Ινφαντίνο, για τον Ντιέγκο Μαραντόνα όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα στο χώρο του ποδοσφαίρου και με δηλώσεις του από το Ντουμπάι εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του 45χρονου Ιταλοελβετού.

"Ο Ινφαντίνο είναι προδότης και αυτό θα αποκαλυφθεί. Οι Αμερικανοί δεν έχουν κλείσει την έρευνα για τη FIFA. Κουβαλούσε όλα τα έγγραφα του Πλατινί όπως και του Μπλάτερ και δεν γνωρίζει τίποτα;

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο είτε πρόκειται για ανόητο ή για κάποιον που έχει πάθει γεροντική άνοια. Βρίσκεται τώρα σε αυτή τη θέση για να υπερασπιστεί το αφεντικό του, τον Πλατινί", σχολίασε χαρακτηριστικά ο "Πίμπε Ντ'Όρο", ο οποιός για την κόντρα της Γιουβέντους με τη Νάπολι για τον τίτλο είπε:

Μαραντόνα: "Προδότης ο Ινφαντίνο"

"Δεν είχα μιλήσει άσχημα στο παρελθόν για τον Σάρι, έχω το μέγιστο σεβασμό για τον προπονητή της Νάπολι. Όχι μόνο τώρα, όπου φέρνει καλά αποτελέσματα, αλλά πάντα.

Είμαι οπαδός και κάθε Κυριακή θέλω να νικάει η Νάπολι. Το πρόβλημα είναι ότι φέραμε ισοπαλία με τη Μίλαν σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε μία ευκαιρία εκεί.

Κόντρα στη Φιορεντίνα όμως είδα μία Νάπολι που θα μπορούσε να είχε νικήσει, χάρη στο Σάρι που έχει δημιουργήσει μία ομάδα που παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο.

Μαραντόνα: "Προδότης ο Ινφαντίνο"

Η διαφορά μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους; Οι παίκτες που έχουν στον πάγκο. Η Γιουβέντους έχει παίκτες που μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν ενώ ο Σάρι κοιτάζει στον πάγκο και δεν μπορεί να τους δει.

Θα πρέπει να συνεχίσει όμως έτσι η Νάπολι και να μην τα παρατήσει. Η Γιουβέντους μπορεί να στραβοπατήσει οπότε θα πρέπει να είναι κοντά στη βαθμολογία".

epa04642554 Former Argentinian soccer player Diego Maradona points during his TV show 'De zurda (left footed)' in Caracas, Venezuela, 28 February 2015.  EPA/MIGUEL GUTIERREZ
epa04642554 Former Argentinian soccer player Diego Maradona points during his TV show 'De zurda (left footed)' in Caracas, Venezuela, 28 February 2015. EPA/MIGUEL GUTIERREZ EPA

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα ο Τζάνι Ινφαντίνο είχε δεχτεί επίθεση και από τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, με τον πρόεδρο της Παλέρμο να τον κατηγορεί πως αγόρασε ψήφους για να εκλεγεί νέος πρόεδρος στη FIFA.

Δείτε το who is who του Τζάνι Ινφαντίνο, από το αφιέρωμα της Νίκης Μπάκουλη για τις εκλογές της FIFA.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ