ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Ο Ντάνι Άλβες είναι βλάκας"

Juventus' Mario Mandzukic, right, celebrates after scoring his side's opening goal besides team mate Dani Alves during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Mario Mandzukic, right, celebrates after scoring his side's opening goal besides team mate Dani Alves during the Champions League semi final second leg soccer match between Juventus and Monaco in Turin, Italy, Tuesday, May 9, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Ντάνι Άλβες είχε τονίσει πως λόγω του γκολ με το "χέρι του Θεού" δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μέσι ο Μαραντόνα, με τον τελευταίο να χαρακτηρίζει βλάκα τον Βραζιλιάνο

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα χαρακτήρισε βλάκα τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε... τολμήσει να πει πως για αυτόν ο Λιονέλ Μέσι είναι πιο ψηλά!

Έχοντας βάλει γκολ με το χέρι σε προημιτελικό Μουντιάλ και επειδή δεν αποτελούσε παράδειγμα για τα παιδιά, ο Μαραντόνα είναι πιο χαμηλά απ'τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, αυτή ήταν η εξήγηση του Βραζιλιάνου.

Όταν ρωτήθηκε ο Ντιεγκίτο για αυτά τα σχόλια, ανέφερε: "Ο Ντάνι Άλβες είναι βλάκας. Καφού και Μάικον ήταν πραγματικά φουλ-μπακ, αυτός κάνει 28 σέντρες ανά ματς και μόνο 4 είναι καλές, τραγικό."

"Μιλάει γιατί παίζει σε μία θέση του γηπέδου που δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Εκεί ακουμπούν την μπάλα 3 φορές και κάνουν 8 φάουλ ανά ματς. Αν είναι να συνεχίσουμε να μιλάμε για έναν βλάκα, τότε καλύτερα να φύγω".

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ