ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mαραντόνα κατά Αργεντινής: "Ταινία τρόμου, δεν αξίζουν τη φανέλα"

Dorados' Head Coach Diego Maradona waves as he takes his seat on the bench ahead of the start of Dorados' Copa MX quarterfinal match against Pumas at Olympic University Stadium in Mexico City, Tuesday, March 12, 2019. Pumas defeated the Dorados 3-0.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Dorados' Head Coach Diego Maradona waves as he takes his seat on the bench ahead of the start of Dorados' Copa MX quarterfinal match against Pumas at Olympic University Stadium in Mexico City, Tuesday, March 12, 2019. Pumas defeated the Dorados 3-0.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Η φιλική ήττα της Αργεντινής από την Βενεζουέλα προκάλεσε την έκρηξη του Ντιέγκο Μαραντόνα, που εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψη πως η "αλμπισελέστε" δεν θα κερδίσει κανένα ματς από εδώ και πέρα!

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής μετά από εννέα μήνες απουσίας δεν ήταν αρκετή για την δις παγκόσμια πρωταθλήτρια ώστε να κάμψει την αντίσταση της Βενεζουέλας, με την "αλμπισελέστε" να γνωρίζει μάλιστα και απρόσμενη φιλική ήττα με 3-1.

Το γεγονός αυτό σκόρπισε στενοχώρια και προβληματισμό στους φανς της, όμως ο Ντιέγκο Μαραντόνα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφού δεν έμεινε μόνο στην περισυλλογή αλλά άσκησε υπέρ του δέον αυστηρή κριτική για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

"Ήταν μία ταινία τρόμου. Αυτή η ομάδα δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει, η Αργεντινή δεν θα κερδίσει κανένα παιχνίδι. Λυπάμαι για τον λαό της Αργεντινής που συνεχίζει να πιστεύει στους ψεύτες της ομοσπονδίας", τόνισε ο "Πίμπε Ντ'Όρο" και πρόσθεσε:

"Εγώ αισθάνομαι πολύ Αργεντινός. Πίστευαν πως θα νικούσαν εύκολα; Ποιος είναι τόσο ηλίθιος να σκέφτεται τέτοιο πράγμα; Η Βενεζουέλα είναι μία ομάδα οργανωμένη και συμπαγής, απέναντι σε αυτή την Αργεντινή είχαν εύκολο έργο.

Αυτή η εθνική ομαδα μου προκαλεί θλίψη, δεν αξίζει τη φανέλα που φοράει".

Photo Credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ