ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Δεύτερος πατέρας μου ο Κάστρο"

Μαραντόνα: "Δεύτερος πατέρας μου ο Κάστρο"

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποχαιρέτισε με πολύ συγκινητικό τρόπο τον Φιντέλ Κάστρο ο οποίος έφυγε, πλήρης ημερών, από τη ζωή στα 90 του. Τι έγραψε για τον Κουβανό ηγέτη.

Ο Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα αποχαιρέτισε με θερμά λόγια τον Φιντέλ Κάστρο με τον οποίο είχε στενή φιλική σχέση και μάλιστα τον χαρακτήρισε δεύτερο πατέρα του. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην πει το δικό του "αντίο" στον ιστορικό ηγέτη της Κούβας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Από το Ζάγκρεμπ όπου βρίσκεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ντέιβις, ύμνησε τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης που απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, εκφράζοντας την πολύ μεγάλη αγάπη στο πρόσωπό του.

"Μετά τον τελικό θα πάω στην Κούβα για να αποχαιρετίσω το φίλο μου. Θα εξακολουθεί να μας καθοδηγεί από τον ουρανό μαζί με τον Τσε Γκεβάρα και Ούγκο Τσάβες.

Όσοι πανηγυρίζουν για το θάνατό του, μου προκαλούν αηδία"! Είμαι πολύ λυπημένος γιατί πέθανε ένας φίλος που με βοήθησε πολύ, ένας μεγάλο σύντροφος. Για μένα ήταν σαν δεύτερος πατέρας", ανέφερε ο Μαραντόνα για τον Κάστρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ