ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαραντόνα: "Ανίκητη με Μέσι η Μπάγερν"

Μαραντόνα: "Ανίκητη με Μέσι η Μπάγερν"

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έπλεξε το εγκώμιο της Μπάγερν και του Πεπ Γουαρδιόλα, τονίζοντας πως αν ο Μέσι πάει στους Βαυαρούς τότε θα πρέπει να ψάχνουν όλοι για τον... δεύτερο. Διαβάστε αναλυτικά.

"Αυτό που θα μου έδινε μεγάλη χαρά είναι μία επίσκεψη στη Μπάγερν Μονάχου. Θα μου άρεσε να δουλέψω για μία εβδομάδα με τον Γουαρδιόλα και να τον δω να προπονεί την ομάδα του", δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε συνέντευξή του στην γερμανική "Bild", όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να αφήσει κάποια στιγμή τη Μπαρτσελόνα ο Μέσι και να πάρει μεταγραφή για τη Μπάγερν!

"Εάν η Μπάγερν αγόραζε τον Μέσι θα ήμουν έτοιμος για να κάνω τον βοηθό προπονητή του Γουαρδιόλα. Λεβαντόβσκι και Μέσι στην ίδια ομάδα;

Το τέλος του ποδοσφαίρου. Όλοι οι άλλοι θα μπορούσαν να έρθουν μόνο δεύτεροι, σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλα τα πρωταθλήματα".

Ο θρυλικός Αργεντίνος άσος πρόσθεσε: "Η Γερμανία ζει μία εκπληκτική περίοδο. Είναι σίγουρα στο ίδιο επίπεδο με την Ισπανία. Σας λέω ότι ο Πεπ Γουαρδιόλα αντιλήφθηκε αυτή την ανάπτυξη στη χώρα γρηγορότερα από τους άλλους και την χρησιμοποιεί προς όφελος της Μπάγερν".

Μαραντόνα: "Ανίκητη με Μέσι η Μπάγερν"

Όσον αφορά στο ποιος είναι ο παίκτης των πρωταθλητών Γερμανίας και Ευρώπης που του έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση, ο "Ντιεγκίτο" παραδέχτηκε ότι του έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση ο Φίλιπ Λαμ:

"Είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά. Παίζει και στις δύο πτέρυγες και στο κέντρο, ενσαρκώνει το σύγχρονο γερμανικό ποδόσφαιρο".

Ο Μαραντόνα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά εξαπέλυσε επίθεση κατά της αργεντίνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

"Στο Πακιστάν υπάρχουν πάρα πολλά καλά πράγματα αλλά δεν τους έχω δει να φτάνουν σε τελικό Μουντιάλ. Και όμως η νυν διοίκηση της αργεντίνικης ομοσπονδίας αποτελείται από Πακιστανούς.

Μου έχουν συμπεριφερθεί άσχημα, έπρεπε εγώ να είμαι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής και σε αυτή την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ