ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: "Θέλαμε τον Νεϊμάρ, αλλά μας πρόλαβε η Παρί"

Italian soccer coach Roberto Mancini speaks during his presentation as the new head coach of Zenit St.Petersburg in St.Petersburg, Russia, Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Italian soccer coach Roberto Mancini speaks during his presentation as the new head coach of Zenit St.Petersburg in St.Petersburg, Russia, Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

O Ρομπέρτο Μαντσίνι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την Μπνέι Γιεχούντα, είχε διάθεση για χιούμορ, αποκαλύπτοντας πως η Ζενίτ ήθελε τον Νεϊμάρ, αλλά την... πρόλαβε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι θέμα ημερών, αφού η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσης, πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ζήτησε επίσημα να αποχωρήσει απ' το σύλλογο. Όπως είναι λογικό, η μεταγραφή του 25χρονου επιθετικού είναι πρώτο θέμα συζήτησης παγκοσμίως.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την Μπνέι Γιεχούντα, ο πρώην τεχνικός της Ίντερ είχε διάθεση για χιούμορ, αποκαλύπτοντας πως η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήθελε τον Νεϊμάρ, αλλά την... πρόλαβε η Παρί Σεν Ζερμέν.

"Θέλαμε κι εμείς να αγοράσουμε τον Νεϊμάρ, όμως δυστυχώς η Παρί Σεν Ζερμέν μας πρόλαβε και τον έκανε δικό της", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός, όταν ερωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ρωσικής ομάδας.

Δείτε τα tweets:

Photo Credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ