ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Στις 8-10 Ιουνίου η ακρόαση από το CAS

Manchester City's Aymeric Laporte, third left, celebrates scoring his side's first goal of the game with teammates during their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Wednesday, Feb. 6, 2019. (Peter Byrne/PA via AP)
Manchester City's Aymeric Laporte, third left, celebrates scoring his side's first goal of the game with teammates during their English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Wednesday, Feb. 6, 2019. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουνίου θα γίνει η ακρόαση της Μάντσεστερ Σίτι από το CAS όπου κατέφυγαν οι πολίτες ασκώντας έφεση κατά της τιμωρίας διετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως επιβλήθηκε από την UEFA.

Πέρασαν τρεις μήνες από τον διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το πρόστιμο 30.000.000 ευρώ που επέβαλε η UEFA στη Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play την τετραετία από το 2012 μέχρι το 2016.

Οι πολίτες προσέφυγαν στο CAS, ωστόσο η εξάπλωση του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα ν' αναβληθούν όλες οι ακροάσεις από το αθλητικό διαιτητικό δικαστήρια της Λωζάνης. Η κανονικότητα επιστρέφει σταδιακά στην Ελβετία όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη και όπως ανακοίνωσε το δικαστήριο την Τρίτη (19/5) η ακρόαση της Μάντσεστερ Σίτι θα γίνει από τις 8-10 Ιουνίου.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έχει διατυπώσει αρκετές φορές σε αυτό το διάστημα ότι πιστεύει σε ανατροπής της τιμωρίας και δικαίωσή της. Η απόφαση θα βγει το ταχύτερο δυνατό, καθώς θα πρέπει να είναι γνωστά τα δεδομένα πριν ξεκινήσει η επόμενη ευρωπαϊκή σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ