ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 70 εκατομμύρια λίρες για τον Σάντσο

Dortmund's Jadon Sancho reacts after he scored the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Jadon Sancho reacts after he scored the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ετοιμάζει πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών για να πάρει από τον Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ.

Ο Τζέιντον Σάντσο πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και ήδη αρκετές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο τους. Ο 18χρονος εξτρέμ που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, αλλά έχει καταγωγή από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, αποτελεί από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Μπος.

Φέτος μετρά ήδη 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει οκτώ γκολ, ενώ ταυτόχρονα μετρά και 13 ασίστ!

Το καλοκαίρι του 2017 η Ντόρτμουντ πλήρωσε περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ για τον κάνει δικό της στην Μάντσεστερ Σίτι και είναι δεδομένο πως εάν τον πουλήσει θα βάλει στα ταμεία της πολλά περισσότερα. Για την ακρίβεια θα βγάλει τα δεκαπλάσια.

Η ομάδα που φέρεται να τον θέλει περισσότερο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να αποκτήσουν έναν εξτρέμ και ο 18χρονος φαντάζει ως μία εξαιρετική περίπτωση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία ο Σόλσκιερ έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του και οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα ποσό ύψους περίπου 70 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% κάτι που σημαίνει ότι και εκείνη θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό. Εάν για παράδειγμα προχωρήσει η πώληση του Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το παραπάνω ποσό τότε η Σίτι θα πάρει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ