ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μανέ: "Θα αντάλλαζα το Champions League με το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα"

Senegal's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Uganda and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 5, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Senegal's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Uganda and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 5, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Σαντιό Μανέ έχει τόσο μεγάλη δίψα να οδηγήσει την Σενεγάλη στην κορυφή της Αφρικής ώστε να κάνει τη δημόσια παραδοχή πως θα αντάλλαζε αυτή τη χαρά με το Champions League που πήρε με την Λίβερπουλ.

Σενεγάλη και Αλγερία συγκρούονται το βράδυ της Παρασκευής (22:00, Live από το Sport24.gr) στο Κάιρο για τον τελικό του Κόπα Άφρικα και για τους λάτρεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δη της Premier League, πρόκειται για μία ακόμα μάχη μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ.

Οι δύο ομάδες έδωσαν μία συναρπαστική μάχη την περασμένη σεζόν για τα σκήπτρα στην Αγγλία με κερδισμένη την ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα, με το μέλος των "πολιτών", Ριγιάντ Μαχρέζ, να θέλει τώρα μετά το τρεμπλ με την Σίτι να πάρει και το Κόπα Άφρικα, και τον Σαντιό Μανέ να φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρόπαιο μετά το Champions League με την Λίβερπουλ.

Tottenham's Christian Eriksen fights for the ball against Liverpool's Sadio Mane during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Tottenham's Christian Eriksen fights for the ball against Liverpool's Sadio Mane during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο 27χρονος εξτρέμ της Σενεγάλης ήταν μάλιστα ειλικρινής στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του τελικού, αφού δεν δίσταζε να δηλώσει πως θα έδινε τον τίτλο που πήρε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για να πανηγυρίσει με την ομάδα του την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

"Το σίγουρο είναι πως ακόμα και σήμερα θα δεχόμουν να ανταλλάξω το Champions League με το Κόπα Άφρικα. Αν πάρουμε τον τίτλο βέβαια, δεν θα χρειαστεί να κάνω την ανταλλαγή.

Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίζουμε με την Αλγερία που είναι μία σπουδαία ομάδα και ανυπομονώ να παίξουμε στον τελικό και να νικήσουμε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μανέ.

Υπενθυμίζεται πως η Σενεγάλη δεν έχει κατακτήσει ποτέ το συγκεκριμένο τρόπαιο και η μοναδική φορά στο παρελθόν που έφτασε μέχρι τον τελικό ήταν το 2002 όταν και ηττήθηκε από το Καμερούν.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ