ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύγισε από τον καρκίνο ο Φούλοπ

Λύγισε από τον καρκίνο ο Φούλοπ
Φούλοπ INTIME SPORTS

Ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα, Μάρτον Φούλοπ, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και "έφυγε" από τη ζωή την Πέμπτη (12/11).

Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Μάρτιν Φούλοπ ένιωσε ένα πόνο στο δεξί του χέρι ενώ ήταν ακόμα στο ρόστερ του Αστέρα. Μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκε από τον γιατρό Φέρεντς Τοθ, κορυφαίο ορθοπεδικό της Ουγγαρίας, βρέθηκε ένας όγκος στον τένοντα.

Ο άτυχος άνδρας αμέσως μπήκε στο χειρουργείο και ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης του με σκοπό να συνεχίσει το ποδόσφαιρο. Αυτό τελικά δεν κατέστη δυνατό, καθώς η αρρώστια είχε προχωρήσει αρκετά στο σώμα του.

Δυο χρόνια αργότερα, ο Μάρτον Φούλοπ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και απεβίωσε στην ηλικία των 32 ετών. Για να τον τιμήσουν, οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια στο παιχνίδι με την Νορβηγία ( νίκη με 1-0 για τους Ούγγρους για την ιστορία).

Για το γεγονός ανακοίνωση εξέδωσε και ο Αστέρας: "Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του MártonFülöp. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον ΑΣΤΕΡΑ τη σεζόν 2012-2013 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το Μάιο του 2013.

Ο Márton πέρα από θαυμάσιος τερματοφύλακας, ήταν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας. Το ήθος και ο επαγγελματισμός του αποτελούν οδηγό για όλους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ.

* Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα αιτηθεί προς τη Super League να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στις 21 Νοεμβρίου".

O Φούλοπ πριν έρθει στην Ελλάδα, αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια στην Αγγλία, και αρκετοί ήταν οι σύλλογοι αλλά και ποδοσφαιριστές στο Νησί που εξέφρασαν την θλίψη τους για το χαμό του μέσω μηνυμάτων στα social media.

Καλό "ταξίδι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ