ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: "Όπου κι αν πάω κατακτώ κάτι"

Λουτσέσκου: "Όπου κι αν πάω κατακτώ κάτι"

Ο προπονητής του Αλ Χιλάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας και υποστήριξε ότι όπου κι αν έχει πάει έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε το πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας - δεύτερο διαδοχικό μετά από εκείνο με τον ΠΑΟΚ - με την Αλ Χιλάλ και κυνηγά το τρεμπλ, καθώς βρίσκεται στα ημιτελικά του King Cup.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, Radio Sport 1, την ικανοποίησή του για τον όγδοο τίτλο της καριέρας του και τόνισε ότι όπου κι αν έχει πάει έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

"Όπου κι αν πάω, κατακτώ κάτι. Αυτός ήταν ο όγδοος τίτλος. Είναι αμέτρητη η χαρά μου σε ένα δύσκολο χρόνο. Ο αρχηγός της ομάδας μου είπε ότι καμία ομάδα στη Σαουδική Αραβία δεν έχει καταφέρει να κάνει το νταμπλ (πρωτάθλημα και Champions League).

Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Κάθε λεπτό σκεφτόμουν πώς θα κατακτήσω τον τίτλο. Τελικά σήμερα είναι η πρώτη νύχτα που μπορώ να κοιμηθώ ήρεμα. Δεν υπήρχε χώρος και χρόνος για ξεκούραση. Οι Σαουδάραβες βρίσκουν χαρά στο ποδόσφαιρο. Είμαι πεπεισμένος ότι ο πατέρας μου, Μιρτσέα, είναι τόσο χαρούμενος όσο κι εγώ", υποστήριξε ο 51χρονος προπονητής.

O Ραζβάν Λουτσέσκου κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα, με την Ελ Ζαΐς το Stars Cup του Κατάρ, με την Μπρασόφ το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου δύο κύπελλα Ρουμανίας.

Με την Ξάνθη έφθασε στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η θητεία του στην Πετρόλουλ Πλοϊέστι κράτησε έξι μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πήρε το πρωτάθλημα και πάει για τρεμπλ ο Λουτσέσκου
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ