ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενρίκε: "Ποδόσφαιρο χωρίς θεατές, πιο θλιβερό κι απ' το να χορεύεις με την αδερφή σου"

Luis Enrique speaks during his official presentation as Spain's new head soccer coach in Las Rozas on the outskirts Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Paul White)
Luis Enrique speaks during his official presentation as Spain's new head soccer coach in Las Rozas on the outskirts Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε μίλησε για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες, παραλληλίζοντας το με έναν χορό με την... αδερφή σου.

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε ύστερα από δύο (και κάτι) μήνες, μέσω της Bundesliga. Οι γερμανικές ομάδες πατησαν ξανά χορτάρι σε μία ιδιαίτερη κατάσταση, αφού τα μέτρα ασφαλείας δεν επέτρεπαν στις εξέδρες την παρουσία φιλάθλων.

Τα άδεια γήπεδα έρχονται ως συνέπεια της πανδημίας του κορονοϊού και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα είναι και πάλι γεμάτα φιλάθλους. Την άσχημη εικόνα με τις άδειες εξέδρες σχολίασε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έκανε έναν ξεχωριστό παραλληλισμό για να δώσει έμφαση.

"Είναι πιο θλιβερό κι απ' το να χορεύεις με την αδερφή σου. Είδα μερικά παιχνίδια της Γερμανίας μέσα στο Σαββατοκύριακο και η εικόνα ήταν θλιβερή. Μπορείς να ακούς τα πάντα και χάνεται η επαφή με τις καλύτερες στιγμές. Πρέπει να θυμόμαστε, παρότι καταλαβαίνω πως πρόκειται για σημαντικό γεγονός ότι επέστρεψε πίσω το ποδόσφαιρο, ότι χρησιμεύει ως τρόπος βοήθειας ανθρώπων που βρίσκονται περιορισμένοι. Το να παρακολουθούμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε αυτές τις συνθήκες είναι σίγουρα περίεργο", ήταν το σχόλιο του 50χρονου τεχνικού.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ