ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λοντίγκιν: "Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στη Ρωσία"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το μέλλον του μίλησε ο Γιούρι Λοντίγκιν και μεταξύ άλλων τόνισε πως το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι να βρει ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και πως μόνο η Ζενίτ τον ενδιαφέρει από Ρωσία, αλλά δεν σκέφτεται να επιστρέψει.

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγνκιν και όπως δήλωσε ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, ανέφερε πως στόχος του είναι να πάει σε μια ομάδα που θα παίξει και πως από τη Ρωσία τον ενδιαφέρει μόνο η Ζενίτ, αλλά δεν σκέφτεται να επιστρέψει.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της σεζόν, τόνισε στην "Tass" ότι αναζητεί ομάδα, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

"Δεν είμαι έτοιμος να εξετάσω προτάσεις από την Ρωσία. Ο μόνος σύλλογος από την Ρωσία, όπου θα ήθελα ίσως να αγωνιστώ ξανά, είναι η Ζενίτ. Αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στη Ρωσία.

Αυτή την στιγμή, είμαι ελεύθερος στην αγορά, αν και είχα κάποιες προτάσεις από την Ευρώπη. Αυτές, όμως, δεν είναι ανάμεσα στις επιλογές μου για να αγωνιστώ. Θα περιμένω, θα εξετάσω τα δεδομένα περισσότερο. Για μένα αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό είναι να βρω μια ομάδα που θα μου δώσει χρόνο", ανέφερε ο Λοντίγκιν για το μέλλον του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ