ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Χάνει το ντέρμπι με την Σίτι ο Ματίπ

Liverpool's Joel Matip celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Joel Matip celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο τραυματισμός του Ζοέλ Ματίπ στο γόνατο προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Δεκέμβριο, οπότε είναι εκτός πλάνων για το ντέρμπι τίτλου με τους Πολίτες.

Ο Ζοέλ Ματίπ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ, αλλά στάθηκε άτυχος μερικές ημέρες αργότερα. Ο έμπειρος στόπερ αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, επανήλθε στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ, αλλά η ζημιά του επιδεινώθηκε.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό update από το Άνφιλντ, ο Ματίπ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα απουσιάσει για ένα μήνα. Η επιστροφή του υπολογίζεται μέσα στον Δεκέμβριο. Βάσει αυτού, λοιπόν, ο 28χρονος Καμερουνέζος δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι τίτλου της Λίβερπουλ με την Σίτι στις 10 Νοεμβρίου στην έδρα των Κόκκινων.

Επίσης, ο Κλοπ θα στερηθεί των υπηρεσιών του στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για τους ομίλους του Champions League. Οπότε, ο Γερμανός θα πορευτεί με συμπαραστάτες του Φαν Ντάικ τους Λόβρεν και Γκόμεζ. Ο Κροάτης έπαιξε κιόλας στην ανατροπή που έκανε η Λίβερπουλ εις βάρος της Τότεναμ με 2-1.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ