ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Θέλει τον Κάριους η Μονπελιέ

Liverpool's Loris Karius during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Loris Karius during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μονπελιέ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λορίς Κάριους της Λίβερπουλ, καθώς ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας.

H Μονπελιέ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, σύμφωνα με το BBC. Ο 27χρονος Γερμανός κίπερ έπαιξε για δύο χρόνια στην Μπεσίκτας ως δανεικός από τους "Reds", ωστόσο οι Τούρκοι επέλεξαν να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς 6.5 εκατομμυρίων ευρώ.Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον υπολογίζει, όποτε ο Κάριους θα ψάξει να βρει ομάδα.

Ο σύλλογος της Ligue 1 είναι σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση στην Λίβερπουλ, ενώ είναι άγνωστο αν θα τον πάρει δανεικό ή με κανονική μεταγραφή.

Το συμβόλαιο του Κάριους με τους πρωταθλητές Αγγλίας λήγει το καλοκαίρι του 2022. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε 32 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας στις οκτώ από αυτές ανέπαφη την εστία του.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ