ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Στο δίλημμα "Μέσι ή Ρονάλντο" ο Κλοπ ψήφισε τον Αργεντινό

Λίβερπουλ: Στο δίλημμα "Μέσι ή Ρονάλντο" ο Κλοπ ψήφισε τον Αργεντινό
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα "Μέσί ή Ρονάλντο" και παρότι χαρακτήρισε τέλειο παίκτη τον Πορτογάλο, έδωσε την ψήφο του στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε πώς στήριξε την επιλογή του.

Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο; CR7 ή Pulga; Το ερώτημα αυτό είναι το πλέον συνηθισμένο στο χώρο του ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαετία όπου κυριαρχούν ο Αργεντινός και ο Πορτογάλος και ο τελευταίος που κλήθηκε να πάρει θέση και να βάλει τον εαυτό του στη δύσκολη θέση να επιλέξει ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με εξαιρετικά λόγια και για τους δύο παίκτες, για να επιλέξει ωστόσο τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δικαιολόγωντας την επιλογή του στο γεγονός πως ο Ρονάλντο έχει ένα σώμα που του παρέχει περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι του Μέσι.

"Για μένα κορυφαίος είναι ο Μέσι αλλά δεν θα μπορούσα να θαυμάζω τον Ρονάλντο περισσότερο από ότι το κάνω ήδη", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ μιλώντας στο κανάλι του Youtube με την ονομασία "freekickerz", για να συνεχίσει:

"Η εξήγηση που δίνω για την επιλογή μου είναι η ακόλουθη: Έχουμε παίξει απέναντι και στους δύο και είναι σχεδόν αδύνατον να αμυνθείς απέναντί τους.

Λίβερπουλ: Στο δίλημμα "Μέσι ή Ρονάλντο" ο Κλοπ ψήφισε τον Αργεντινό
AP IMAGE

Όμως ο Μέσι από τη στιγμή της γέννησής του έχει πολύ λιγότερα εφόδια όσον αφορά στη σωματική του διάπλαση.

Εάν μπορούσες να ζωγραφίσεις έναν τέλειο παίκτη, θα είχε το ύψος του Ρονάλντο και θα μπορούσε να πηδήξει τόσο ψηλά και να τρέξει τόσο γρήγορα όσο και ο Ρονάλντο.

Εάν μάλιστα σε αυτά προσθέσουμε τη συνολική του συμπεριφορά, όπου είναι απόλυτα τέλειος και επαγγελματίας, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο μικρός Μέσι που κάνει τα πάντα να φαίνονται απλά.

Για αυτό το λόγο τον συμπαθώ λίγο περισσότερο ως παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως και ο Ρονάλντο δεν είναι ένας απίστευτα εκπληκτικός παίκτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ