ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιόν: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Εκαμπί από τη Βιγιαρεάλ

Λιόν: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Εκαμπί από τη Βιγιαρεάλ

Η Λιόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρλ Τοκό Εκαμπί με τη μορφή δανεσιμού από τη Βιγιαρεάλ, διατηρώντας, παράλληλα οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020.

Δανεικός από τη Βιγιαρεάλ στη Λιόν παραχωρήθηκε ο Καρλ Τοκό Εκαμπί. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Καμερουνέζο φορ, καταβάλλοντας 4.000.000 ευρώ στο "κίτρινο υποβρύχιο" για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 11.500.000 ευρώ για το προσεχές καλοκαίρι.

Παράλληλα, στο deal συμπεριλήφθηκαν μπόνους επίτευξης στόχων που αγγίζουν τα 4.000.000 ευρώ, καθώς και 15% ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση, βέβαια, που οι "λιονέ" αποφασίσουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Την εφετινή σεζόν, ο Εκαμπί είχε έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να η συγκεκριμένη εξέλιξη να φέρει στο επίκεντρο την πώληση του Μουσά Ντεμπελέ, καθώς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο Ζαν Μισέλ Ολά δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από 50.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ