ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέστερ: Θέλει δανεικό τον Κουτίνιο

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με την "Sport", η Λέστερ θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Φιλίπε Κουτίνιο, έχοντας για σύμμαχο τον Μπρένταν Ρότζερς, με τον οποίο ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συνυπήρξε στη Λίβερπουλ.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ομάδες δεν προχωρούν κανονικά τα μεταγραφικά πλάνα ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της " Sport", η Λέστερ εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα.

Το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Μπάγερν παρά την καλή σεζόν που πραγματοποιεί, καθώς η ρήτρα απόκτησής του είναι ιδιαίτερα υψηλή με βάση τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν παγκοσμίως μετά την εξάπλωση του ιού.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των "αλεπούδων" να αποκτήσουν τον Κουτίνιο είναι ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Λίβερπουλ και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Το γεγονός πως η Λέστερ θα αγωνίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο Champions League την επόμενη σεζόν αποτελεί ένα έξτρα παράγοντα προκειμένου ο 27χρονος μεσοεπιθετικός να πει το "ναι".

Ουσιαστικά, ο Κουτίνιο προορίζεται για διάδοχος του Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την εφετινή σεζόν, ο Κουτίνιο έχει εννιά γκολ και οχτώ ασίστ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν, ενώ το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ