ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεονάρντο: "Υπάρχουν διαπραγματεύσεις για Νεϊμάρ, αλλά τίποτα προχωρημένο"

PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

O αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο παραχώρησε συνέντευξη στο "RMC Sport" και αναφέρθηκε στο μέλλον του Νεϊμάρ, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αλλά δεν είναι τίποτα προχωρημένο.

Το μέλλον του Νεϊμάρ συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του. Ωστόσο, η γαλλική ομάδα δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 27χρονου επιθετικού, ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο παραχώρησε συνέντευξη στο " RMC Sport" και υποστήριξε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αλλά δεν είναι τίποτα προχωρημένο. Παράλληλα, τόνισε πως ο Νεϊμάρ έχει κάνει λάθη, αλλά πρόκειται για έναν καλό χαρακτήρα και έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την κατάσταση της υγείας του Νεϊμάρ: "Τα πράγματα είναι απλά. Ο Νεϊμάρ ελέγχεται από τους κορυφαίους γιατρούς και χειρουργούς και το οστό στο 5ο μετατάρσιο έχει επουλωθεί πλήρως".

Για το αν έχει τεθεί εκτός ομάδας: "Είναι ψέματα. Δεν έχει τεθεί εκτός ομάδας. Απλά ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης. Είναι παίκτης της Παρί και έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμα, μην το ξεχνάτε. Πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για να μπορέσει να αγωνιστεί ξανά".

Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του: "Ο Νεϊμάρ έχει κάνει λάθη. Γνωρίζετε πως δεν τον ήξερα από πριν. Ωστόσο, το διάστημα που συνεργαζόμαστε μπορώ να πω ότι νιώθω πως είναι ένα καλό παιδί με πολύ καλό χαρακτήρα. Και στον αγωνιστικό χώρο, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης".

Για το αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την πώλησή του: "Υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον του, αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο τουλάχιστον μέχρι σήμερα".

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ