ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαβέτσι: "Τα λεφτά στην Κίνα είναι ωραία"

Λαβέτσι: "Τα λεφτά στην Κίνα είναι ωραία"
© INSTAGRAM/GERVINHOOFFICAL

Ο Εσεκιέλ Λαβέτσι απέρριψε Τσέλσι, Ίντερ και ManUtd και φυσικά δεν αρνήθηκε πως το έκανε για τα χρήματα της Κίνας. Ο Αργεντινός έχει υπογράψει συμβόλαιο με 15.000.000 ευρώ ετήσιες απολαβές

Ένα από τα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που πήγαν στις αρχές του 2016 σε σύλλογο της Κίνας είναι ο Εσεκιέλ Λαβέτσι και πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο όνομα ή καλύτερα αυτόν που θα έβρισκε πιο εύκολα κορυφαίο ευρωπαϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του μετά την Παρί Σεν-Ζερμέν.

"Θα μπορούσα να έχω υπογράψει στην Ίντερ, την Τσέλσι ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", αποκαλύπτει ο Αργεντινός άσος στο "Canal+".

"Πήρα όμως την απόφαση να πάω στην Κίνα. Είναι σημαντική απόφαση για την καριέρα μου, είμαι σίγουρος πως θα είναι πολλές οι προκλήσεις".

"Μου αρέσει το πλάνο του συλλόγου (Hebei China Fortune), είναι αυτό που με έπεισε να έρθω εδώ, όπως βέβαια και το οικονομικό κομμάτι".

"Μου αρέσει και η κινεζική κουλτούρα, έτσι το να έρθω και να παίξω ποδόσφαιρο είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πρόκληση".

Ο Λαβέτσι φημολογείται πως θα παίρνει 15.000.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ στην φωτογραφία παραπάνω ποζάρει μαζί με τα άλλα 4 νέα αστέρια της Hebei China Fortune, τους Ζερβινιό (Ρόμα), Γκαέλ Κακουτά (Σεβίλλη), Ερσάν Γκιουλιούμ (Μπεσίκτας) και Στεφάν Εμ'Μπιά (Τράμπζονσπορ).

Το πρωτάθλημα στην Κίνα ξεκινά την Παρασκευή με την Hebei China Fortune να αντιμετωπίσει στις 13:35 την Guangzhou R&F, δηλαδή την ομάδα του Απόστολου Γιάννου.

Λαβέτσι: "Τα λεφτά στην Κίνα είναι ωραία"
© AP
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ