ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάτσιο: Κλείνει τον Ρέινα

Aston Villa's goalkeeper Pepe Reina reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Arsenal at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Rui Vieira,Pool)
Aston Villa's goalkeeper Pepe Reina reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Arsenal at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, July 21, 2020. (AP Photo/Rui Vieira,Pool) AP PHOTO/RUI VIEIRA,POOL

Η Λάτσιο ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για την απόκτηση του Πέπε Ρέινα, ο οποίος αναμένεται να υπογραψει συμβόλαιο δύο ετών και να αποτελέσει το μπακ απ του Θωμά Στρακόσα στους "λατσιάλι".

Η νέα σεζόν θα βρει τη Λάτσιο στο Champions League. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα αναζητούν έμπειρους παίκτες για να αποτελέσουν καλές εναλλακτικές προκειμένου να συνδυαστούν πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι "λατσιάλι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Μίλαν για την απόκτηση του Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στην Άστον Βίλα (12 συμμετοχές), αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο 37χρονος γκολκίπερ προορίζεται για μπακ απ του Θωμά Στρακόσα που αποτελεί την πρώτη λύση κάτω από τα γκολκπόστ της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ