ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάτσιο: Έμαθε για την μεταγραφή του Σίλβα στην Σοθιεδάδ από την ανακοίνωση

Manchester City's David Silva walks on the pitch during the English Premier League soccer match between Manchester City and Norwich City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, July 26, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP)
Manchester City's David Silva walks on the pitch during the English Premier League soccer match between Manchester City and Norwich City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, July 26, 2020. (Shaun Botterill/Pool via AP) SHAUN BOTTERILL/POOL VIA AP

Κανείς από την πλευρά του Νταβίντ Σίλβα δεν ενημέρωσε την Λάτσιο ότι ο Ισπανός μέσοεπιθετικος κλείνει στην Ρεάλ Σοθιεδάδ και οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου το έμαθαν από την ανακοίνωση.

Ο Νταβίν Σίλβα είναι από το βράδυ της Δευτέρας (17/8) παίκτης της Ρεάλ Σοθιεδάδ. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, ανακοινώθηκε από την ισπανική ομάδα κι έτσι θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά την πολυετή θητεία στην Μάντσεστερ Σίτι.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Λάτσιο έμοιαζε να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Οι Λατσιάλι του είχαν κάνει μία πρόταση η οποία έμοιαζε να τον καλύπτει, ενώ παράλληλα του προσέφεραν και αρκετά μπόνους. Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές των δύο πλευρών είχαν παγώσει και έδειχνε πως ο Νταβίντ Σίλβα είχε δεύτερες σκέψεις.

Τελικά, το βράδυ της Δευτέρας (17/08) η Ρεάλ Σοθιεδάδ τον ανακοίνωσε και οι άνθρωποι της Λάτσιο έμαθαν από εκεί την τελική επιλογή του παίκτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία κανείς από την πλευρά του 34χρονου μεσοεπιθετικού δεν ενημέρωσε την Λάτσιο για την τελική του απόφαση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ