Ξέσπασμα χαράς από τον πατέρα του Νεϊμάρ

Η υπόθεση κατηγορίας βιασμού εναντίον του Νεϊμάρ μπήκε στο αρχείο έπειτα από εισήγηση της Εισαγγελέως και ο πατέρας του έκανε πανηγυρική δήλωση.

Η υπόθεση βιασμού, για την οποία ο Νεϊμάρ βρισκόταν κατηγορούμενος, μπήκε στο αρχείο. Ο λόγος είναι πως δεν υπήρξαν αρκετά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του μοντέλου, Najila Trindade Mendes de Souza, η οποία είχε καταγγείλει ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ξενοδοχείο τον Μάιο.

Η εισαγγελία στη Βραζιλία απέσυρε τις καταγγελίες εναντίον του για βαισμό, ως αβάσιμες. Επομένως, κλείνει η υπόθεση, ο Νεϊμάρ ξεμπλέκει και ο πατέρας του έκανε πανηγυρική δήλωση για την δικαίωση του γιου του. Θυμίζουμε πως είναι και ατζέντης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

"Δράττομαι της ευκαιρίας, για να ευχαριστήσω τους φίλους, τους υποστηρικτές, όλους τους φανατικούς και τους συνεργάτες μας, που πάντοτε πίστευαν στην αθωότητα του γιου μου. Κάναμε ένα βήμα πιο μπροστά, τεράστιο και οριστικό, σε αυτό το σκληρό ταξίδι αυτής της περιπέτειας που ζήσαμε τους τελευταίους ατελείωτους μήνες.

Μόλις είδα την απόφαση της Εισαγγελέως να βάλει στο αρχείο την υπόθεση κατηγορίας βιασμού εναντίον του γιου μου. Γιε μου, ας συνεχίσουμε τις ζωές μας με ψηλά το κεφάλι, ηρεμία στην καρδιά, ειρήνη και την ήσυχη συνείδηση, ότι είμαστε αθώοι", ανέφερε ο πατέρας του Νεϊμάρ.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.