ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασμα από τον ξάδερφο του Σάλα: "Τον σκότωσαν, θέλουμε δικαιοσύνη"

FILE - In this Wednesday, Jan. 30, 2019, file photo, a Nantes soccer team supporters stops by a poster of Argentinian player Emiliano Sala and reading "Let's keep hope" outside La Beaujoire stadium before the French soccer League One match Nantes against Saint-Etienne, in Nantes, western France. On Sunday, Feb. 3, 2019, the man leading a private search for the missing plane carrying Argentine soccer player Emiliano Sala says the wreckage has been found. (AP Photo/Thibault Camus, File)
FILE - In this Wednesday, Jan. 30, 2019, file photo, a Nantes soccer team supporters stops by a poster of Argentinian player Emiliano Sala and reading "Let's keep hope" outside La Beaujoire stadium before the French soccer League One match Nantes against Saint-Etienne, in Nantes, western France. On Sunday, Feb. 3, 2019, the man leading a private search for the missing plane carrying Argentine soccer player Emiliano Sala says the wreckage has been found. (AP Photo/Thibault Camus, File) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS, FILE

Ο Εμιλιάνο Σάλα έφυγε άδοξα από τη ζωή αλλά οι συγγενείς του δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να (τον) ξεχάσουν και καλούν την αστυνομία να ερευνήσει διεξοδικά τις αιτίες θανάτου του.

Στις 21 Ιανουαρίου του 2018 ο Εμιλιάνο Σάλα μπήκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει από την Γαλλία στην Ουαλία και να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του από την Ναντ στην Κάρντιφ όμως δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από αυτό, αφού το μοιραίο όχημα έπεσε στη θάλασσα της Μάγχης και η σορός του Αργεντινού φορ εντοπίστηκε μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη θρήνησε για τον αδόκητο χαμό του όμως εκείνοι που δεν πρόκειται ποτέ να τον ξεχάσουν είναι οι δικοί του άνθρωποι, με κάποιους μάλιστα εξ αυτών να δείχνουν απρόθυμοι να πιστέψουν πως επρόκειτο για ένα τραγικό δυστύχημα.

Η πρώην σύντροφός του είχε κάνει λόγο για τη μαφία του ποδοσφαίρου που βρίσκεται πίσω από το θάνατό του μέσω σχολίων που έκανε στο Instagram (τα διέγραψε μετά από λίγη ώρα) ενώ παρόμοια άποψη έχει και ο ξάδερφός του, Ματίας Γκάτι, όπως φαίνεται από τα δηκτικά σχόλια που έκανε στα αργεντίνικα ΜΜΕ στο περιθώριο της κηδείας του.

"Τον Εμιλιάνο τον σκότωσαν. Σε αυτή την ιστορία υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν δένουν, έγιναν όλα με τρόπο πολύ γρήγορα. Θέλω να καταλάβω για ποιο λόγο αναγκάστηκε να μπει σε εκείνο το αεροπλάνο.

Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης και τον άφησαν μόνο του, χωρίς να υπάρχει ούτε καν ένας εκπρόσωπος της ομάδας μαζί του", δήλωσε αρχικά ο ξάδερφος του Εμιλιάνο Σάλα, για να απευθύνει κατόπιν έκκληση σε όσους ερευνούν τις αιτίες θανάτου του.

"Η αστυνομία θα πρέπει να ερευνήσει τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας, θέλουμε δικαιοσύνη. Θα έπρεπε να είχε ταξιδέψει με εκείνο το αεροπλάνο με άλλες συνθήκες, δεν ξέρουμε καν αν εκείνο το όχημα ήταν κατάλληλο για να διασχίσει τη Μάγχη. Ουδείς δεν πρόκειται να τον φέρει πίσω, όμως εάν κάποιος έφταιξε, πρέπει να πληρώσει".

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus, File

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ