ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε με 9 γκολ η Ντουντελάνζ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ντουντελάνζ διέλυσε με σκορ 9-2 την ουραγό του πρωταθλήματος Ρουμελάνζ, πριν επισκεφθεί το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Λουξεμβούργο, η Ντουντελάνζ "γάζωσε" την Ρουμελάνζ, όπως μαρτυρά το εμφατικό 9-2 για την ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ, που την Πέμπτη (8/11, 22:00) θα επισκεφθεί το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Γιορντάνοφ στο 4' άνοιξε το σκορ για τη Ντουντελάνζ, ο Σαχίν στο 7' ισοφάρισε για την Ρουμελάνζ και ακολούθησαν 4 γκολ του Πέρεθ σε διάστημα 22 λεπτών (23', 26', 43', 44'), πριν μειώσει ο Γκόμες για το 2-5 του ημιχρόνου.

Άγκοβιτς (62'), Μπίσεβατς (69'), Σινάνι (73') και Τουρπέλ (85') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρουμελάνζ: Εϊλ, Ίβεσιτς (63' Μπορμπιτσόνι), Τιόρ, Ντιαλό, Μούχοβιτς, Φοστιέ (78' Λουσάμπα), Σαχίν, Μπόρχες Άλβες (75' Νταμπρόβσκι), Γκόμες Ντα Σίλβα, Μεσόν, Μπιέλιτς.

Ντουντελάνζ: Εσπόζιτο, Μπίσεβατς, Κρούσκα (61' Άγκοβιτς), Πόκαρ, Σινάνι (74' Τουρπέλ), Στολζ (61' Σνελ), Γιένσεν, Γιορντάνοφ, Πρεμπέ, Πέρεζ, Ελ Χρίτι.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ