ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε δημόσια ο Χουλκ για τις κατηγορίες περί απιστίας

Brazilian soccer star Hulk gives a thumbs-up at a press conference in Shanghai Friday, July 1, 2016. Shanghai SIPG signed Brazilian forward Hulk from Zenit St. Petersburg for an Asia transfer record $62 million on Thursday. (Color China Photo via AP) CHINA OUT
Brazilian soccer star Hulk gives a thumbs-up at a press conference in Shanghai Friday, July 1, 2016. Shanghai SIPG signed Brazilian forward Hulk from Zenit St. Petersburg for an Asia transfer record $62 million on Thursday. (Color China Photo via AP) CHINA OUT COLOR CHINA PHOTO VIA AP

Ο Χουλκ δεν άντεξε τις αμέτρητες επικρίσεις που δέχτηκε, για την επιλογή του να χωρίσει τη σύζυγο και μητέρα τριών παιδιών του και να είναι πλέον ζευγάρι με την ανιψιά της, και πέρασε στην αντεπίθεση μέσα από ένα Live που έκανε στο Instagram.

Η αλήθεια είναι πως η περίτπωση του Χουλκ ξεπερνάει τα όρια της λογικής και αγγίζει αυτά της φαντασίας, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σανγκάη SIPG να αποφασίζει να δώσει τέλος μετά από 12 χρόνια στο γάμο του με την Ιράν Άνχελ ντε Σόουζα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, και να είναι εδώ και ένα χρόνο ζευγάρι με την ανιψιά της, Καμίλα!

Η επιλογή αυτή που έκανε ο 34χρονος φορ ξένισε πολύ κόσμο ενώ από τότε που έγινε γνωστό πως η νέα γυναίκα στη ζωή του είναι η ανιψιά της πρώην συζύγου του, η άλλοτε σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του τον κατηγορεί όπου βρεθεί και όπου σταθεί πως κατέστρεψε την οικογένειά του.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος άσος να βρεθεί στο στόχαστο της κριτικής από αρκετούς και να δει τη δημοτικότητά του να δέχεται ισχυρό πλήγμα, με τον ίδιο να επιλέγει πάντως να εγκαταλείψει το δρόμο της σιωπής και να περάσει σε αυτόν της ευθείας και μετωπικής σύγκρουσης.

Στο δικό του στόχαστρο έβαλε την πρώην σύζυγό του, με τον Χουλκ να αφήνει υπόννοιες για το παρελθόν της, να την κατηγορεί πως χρησιμοποιούσε το όνομά του για να έχει μία άνετη ζωή για 12 χρόνια χωρίς να υπάρχει αγάπη ανάμεσά τους και να ξεκαθαρίζει πως έκανε νέα σχέση αφότου είχε χωρίσει οριστικά μαζί της.

Ξέσπασε δημόσια ο Χουλκ για τις κατηγορίες περί απιστίας

"Ξέρει πολύ καλά πού τη γνώρισα και πού εργαζόταν τότε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να προστατεύσω τα παιδιά μας. Περίπου έναν μήνα αφότου αρχίσαμε να βγαίνουμε έμεινε έγκυος.

Ο γάμος μας δεν έγινε από αγάπη, αλλά από ένα ατύχημα λόγω της εγκυμοσύνης. Ιράν, πλήρωνα για όλα σου τα έξοδα τόσα χρόνια. Σταμάτα να λες ψέματα, κουράστηκα με τα τερτίπια σου. Ήμασταν παντρεμένοι για 12 χρόνια και όταν έκανα σχέση με την Καμίλα, είχαμε ήδη χωρίσει με την Ιράν για πάνω από έναν χρόνο.

Κι εκείνη δεν ήθελε να είναι μαζί μου, αλλά να έχει τον τίτλο και τα προνόμια της συζύγου του Χουλκ. Της αρέσει η δημοσιότητα και λέει συνέχεια ψέματα. Απείλησε μέχρι να χρησιμοποιήσει και τα παιδιά μας εναντίον μου. Αν θέλεις να συνεχίσεις να με βρίζεις και να με κατηγορείς σαν να είμαι τέρας, η επιλογή είναι δική σου", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χουλκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ