ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέφυγε από την αστυνομία "ενοικιαζόμενος" χούλιγκαν της Παρτιζάν

Ξέφυγε από την αστυνομία "ενοικιαζόμενος" χούλιγκαν της Παρτιζάν

Ένας απ' τούς "ενοικιαζόμενους" χούλιγκαν της Παρτιζάν που συνελήφθησαν στα επεισόδια με τον Ερυθρό Αστέρα, κατάφερε να αποδράσει και αναζητείται. Ανήκει σε ομάδα kickboxing του Σπλιτ.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο "αιώνιο" ντέρμπι της Σερβίας ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, που διεξήχθη την Τετάρτη και έληξε ισόπαλο 1-1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οπαδοί των γηπεδούχων συνεπλάκησαν μεταξύ τους!

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα σέρβικα ΜΜΕ υπάρχουν τουλάχιστον 20 τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ένας παλεύει για τη ζωή του.

Οι εικόνες με τους ματωμένους τραυματίες, αλλά και το βίντεο με τη μαζική επίθεση συγκλονίζουν. Τα ίδια ΜΜΕ κάνουν λόγο για κόντρα και "εμφύλιο" μεταξύ των οπαδών της Παρτιζάν.

Κροατικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμμετοχή ένος Έλληνα στα επεισόδια, αλλά και δύο Κροατών, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι γνωστός kickboxer. Πρόκειται για τον Νταμίρ Τοβάροβιτς, που φέρεται να κλήθηκε από "συναδέλφους" του στον υπόκοσμο του Βελιγραδίου για να βοηθήσει συγκεκριμένο σύνδεσμο να πάρει τον έλεγχο της νότιας κερκίδας.

Εντούτοις, άνω κάτω έχει γίνει το αστυνομικό σώμα της Σερβίας έπειτα από την γνωστοποίηση της απόδρασης ενός εκ των αρχιχούλιγκαν που "νοίκιασαν" οι οργανωμένοι της Παρτίζαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κροάτης χούλιγκαν ο οποίος... προσελήφθη, κατάφερε να αποδράσει από το στρατιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν φρουρουμένος και πιθανολογείται ότι είναι ο Τοβάροβιτς.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό στοιχείο, ο οποίος μπήκε στη χώρα για να συμμετάσχει στα άγρια επεισόδια, στον εμφύλιο των οργανωμένων οπαδών της Παρτίζαν.

Ο Κροάτης, ανήκει σε πασίγνωστη ομάδα kickboxing από το Σπλιτ που αναλαμβάνει να... νοικιάζει πρωτοπαλίκαρα, έτοιμα για μάχες μεταξύ οπαδών και όχι μόνο.

Πλέον, η αστυνομία έχει αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει, ενώ είναι βαριά τραυματισμένος.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ