ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανασμίγουν στην ίδια ομάδα Καραγκούνης - Σισέ!

Ξανασμίγουν στην ίδια ομάδα Καραγκούνης - Σισέ!
EUROKINISSI

Το Legends Cup στη Μόσχα θα έχει ελληνικό άρωμα τη φετινή σεζόν καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι μέλη της ομάδας των All-Stars μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Μία πολύ ωραία ποδοσφαιρική εμπειρία αναμένεται να βιώσουν σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Καρακούνης, ο Αντώνης Νικοπολίδης αλλά και ο Τζιμπρίλ Σισέ, αφού θα πάρουν μέρος στο Legends Cup που θα διεξαχθεί στο "Λουζνίκι" της Μόσχας στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, ως μέλης της ομάδας των All-Stars.

Στην ίδια ομάδα θα είναι οι Πλετίκοσα, Τζακάρντο, Τζαμπρότα, Ρίισε, Μπα, Χαμίτ Άλντιντοπ, Βορονίν και Λίτμανεν, με τους All-Stars να κοντράρονται στις 23 Φεβρουαρίου με τις Ρωσία και Ολλανδία στον 2ο όμιλο (στον 1ο συμμετέχουν οι Πορτογαλία, Γερμανία και Ισπανία).

Σημειώνεται πως το Legends Cup είναι ένα ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά για παλαίμαχους παίκτες (πάνω από 35 ετών) που φιλοξενείται στην Ρωσία από το 2009 και μετά. Οι αγώνες έχουν διάρκεια 40 λεπτών (20 λεπτά το κάθε ημίχρονο), με την κάθε ομάδα να αποτελείται από 5 παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου συν τον τερματοφύλακα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ