ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά στο νοσοκομείο ο Πελέ

Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Brazilian soccer legend Pele attends the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday Dec. 1, 2017. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο και όπως έγινε γνωστό θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης πέτρας από το αριστερό νεφρό του.

Μόλις δύο ημέρες κράτησε το εξιτήριο του Πελέ από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος την Τετάρτη (3/4) διεκομίσθη στο νοσοκομείο του Παρισίου, εξαιτίας υψηλού πυρετού που είχε παρουσιάσει, λίγες ώρες μετά από συνάντηση του με τον Εμπαπέ.

Μία βαριά ουρολοίμωξη ήταν εκείνη που προκάλεσε τον πυρετό. Άλλωστε,τα τελευταία χρόνια υποφέρει από προβλήματα στο νεφρό και τον προστάτη.

Μάλιστα, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ανάγκασαν τους γιατρούς να τον βάλουν ξανά στο νοσοκομείο και αυτή τη φορά θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Όπως έγινε γνωστό ο Πελέ έχει πέτρα στο αριστερό νεφρό και για αυτό το λόγο θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Το πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή δεν έγινε γνωστό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ