ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Βρέθηκε κοντά στη Βαλένθια το 2006

Juventus' Cristiano Ronaldo holds the cup of the Serie A championship after a Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug.1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo holds the cup of the Serie A championship after a Serie A soccer match between Juventus and Roma, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug.1, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Αμαντέο Καρμπόνι, δήλωσε ότι το 2006 η ομάδα του είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήθελε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Αμαντέο Καρμπόνι. Συγκεκριμένα, όλα στο ποδόσφαιρο θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά, αφού το 2006 ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε μία ανάσα από τις νυχτερίδες.

Ο Καρμπόνι δήλωσε ότι τότε ο Πορτογάλος σταρ ήθελε να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω μίας διαμάχης που είχε με τον Γουέιν Ρούνεϊ και μάλιστα είχε φτάσει σε συμφωνία με την Βαλένθια.

"Έφτασα την σωστή στιγμή. Η Βαλένθια ήταν η πόλη, η οποία επωφελήθηκε περισσότερο οικονομικά. Βρήκαμε τους πόρους για να το πετύχουμε, είχαμε χορηγούς όπως η Nike και η Coca Cola. Ο Ρονάλντο τότε έπαιρνε 10.000.000 ευρώ την σεζόν, ήταν πολλά. Ήθελε ωστόσο να παίξει μαζί με Βίγια, Αλμπιόλ και Αϊμάρ. Είχαμε φτάσει σε συμφωνία με τον Ζόρζε Μέντες, αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα" δήλωσε ο Καρμπόνι στην ισπανική εφημερίδα.

Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το βήμα για την La Liga τρία χρόνια αργότερα, όταν και πήρε την μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ