ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ήταν κοντά στην Πάρμα πριν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Juventus forward Cristiano Ronaldo controls the ball during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus forward Cristiano Ronaldo controls the ball during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Σύμφωνα με τον τότε προπονητή της Πάρμα, Τσέζαρε Πραντέλι, οι Ιταλοί ήταν κοντά στον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν τον πάρει στο Μάντσεστερ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα "Il Secolo XIX" o νυν προπονητής της Τζένοα, Τσέζαρε Πραντέλι, δήλωσε ότι ήθελε να πάρει στην Πάρμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2003. Ο Ρονάλντο αγωνιζόταν τότε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι εμφανίσεις του είχαν ήδη προσελκύσει μεγάλα κλαμπ.

"Ήταν μόνο 18 χρονών και ήταν ξεκάθαρο ότι είχε απίστευτη ποιότητα. Είπα στον πρόεδρο της Πάρμα ότι πρέπει να τον αγοράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται" ανέφερε ο Πραντέλι στην ιταλική εφημερίδα.

Η Πάρμα εκείνο το καλοκαίρι ήθελε να καλύψει το κενό του Άντριαν Μούτου, ο οποίος είχε φύγει για την Τσέλσι. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητούσε από την Πάρμα 12.500.000 ευρώ για τον Κριστιάνο και οι Ιταλοί διαπραγματεύονταν να ρίξουν την τιμή του. Τότε, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκλεισε την υπόθεση αστραπιαία, όταν είδε τον Ρονάλντο σε ένα φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σπόρτινγκ. Αμέσως, ο μεγάλος προπονητής των "Κόκκινων Διαβόλων" συμφώνησε με την πορτογαλική ομάδα και τον Ρονάλντο πριν ακόμη φύγει από το γήπεδο.

Έτσι, η Πάρμα έχασε μεγάλη ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ίσως η ιστορική ομάδα, αν διέθετε τον Πορτογάλο σταρ, να γλίτωνε την χρεοκοπία και τον υποβιβασμό την σεζόν 2004-2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποθέωση ακόμη και στο εστιατόριο! (VIDEO)
Έτσι εμψύχωσε τους συμπαίκτες του στη φυσούνα ο Ρονάλντο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ