ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Φέργκιουσον ο καλύτερος"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Φέργκιουσον ο καλύτερος"
Ρονάλντο Φέργκιουσον

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχει δουλέψει και αποκάλυψε μία προσωπική ιστορία με πρωταγωνιστές τους δυο άνδρες.

Τον Μάιο του 2013 ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους πάγκους στα 71 του χρόνια. Ο Σκωτσέζος τεχνικός παρέμεινε για 27 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από τα χέρια του πέρασαν πολλοί ποδοσφαιριστές.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένας από τους κορυφαίους αθλητές που έχει συνεργαστεί και σύμφωνα με τον Πορτογάλο, ο Φέργκιουσον είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε.

"Θέλω απλά να πω ένα ευχαριστώ για όσα έκανε για μένα", είπε αρχικά ο Κριστιάνο και συνέχισε : "Κάποτε είχαμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ και του ζήτησα να φύγω για να δω τον πατέρα μου. Ήμουν βασικό στέλεχος και κλειδί για εκείνο το ματς.

Αμέσως μου είπε: "Ακούσε, η προσωπική σου ζωή και η οικογένεια σου είναι τα σημαντικότερα πράγματα. Αν θες να λείψεις για τρεις, τέσσερις και πέντε μέρες απλά πήγαινε". Τότε κατάλαβα πως είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και τον σέβομαι απεριόριστα", κατέληξε ο Πορτογάλος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ