ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένταλμα λήψης DNA για την υπόθεση βιασμού

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένταλμα λήψης DNA για την υπόθεση βιασμού

Ένταλμα από τις Αρχές της Νεβάδα για λήψη DNA του Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να εξακριβωθεί αν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο φόρεμα της Καθρίν Μαγιόρκα, η οποία κατηγορεί τον Πορτογάλο σταρ για βιασμό.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας εξακολουθεί να διερευνά την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Wall Street Journal", oι Αρχές της Νεβάδα εξέδωσαν ένταλμα για τη λήψη DNA του Πορτογάλου στην Ιταλία, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Γιουβέντους, για να εξακριβωθεί αν αυτό ταιριάζει με εκείνο που βρέθηκε στο φόρεμα της Μαγιόρκα, το... μοιραίο βράδυ στο Λας Βέγκας.

Ο Independent επικοινώνησε με την αστυνομία του Λας Βέγκας, με τους εκπροσώπους του Κριστιάνο Ρονάλντο και με τις ιταλικές Αρχές, αλλά καμία από αυτές δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένταλμα λήψης DNA για την υπόθεση βιασμού

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο το γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την υπόθεση βιασμού. Στις 3 Οκτωβρίου 2018 ο Ρονάλντο πήρε θέση για τις κατηγορίες και αφού τις αρνήθηκε, ανέφερε ότι με καθαρή συνείδηση θα περιμένει με ηρεμία τα αποτελέσματα των ερευνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτό είναι το VIDEO που δείχνει τον Κριστιάνο αγκαλιά με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ