ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουτίνιο: Αρέσει σε Άρσεναλ, Τότεναμ και Λέστερ

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Φιλίπε Κουτίνιο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Μπάγερν για να... φύγει, με τις Άρσεναλ, Τότεναμ και Λέστερ να εξετάζουν την περίπτωση του.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Φιλίπε Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την ισπανική Sport, η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, με τις Άρσεναλ, Τότεναμ και Λέστερ να ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους.

Οι "Μπλαουγκράνα" γνωρίζουν ότι δεν θα καταφέρουν να τον πουλήσουν όσο τον αγόρασαν από την Λίβερπουλ, ήτοι 145 εκατομμύρια ευρώ. Οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν μετά τον κορονοϊό αναγκάζουν τις ομάδες να κινηθούν με λιγότερα χρήματα στην μεταγραφική αγορά, έτσι και στην περίπτωση του Κοουτίνιο οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα κινηθούν όπως και η Μπάγερν, δηλαδή να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού και μια ενδεχόμενη οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν απορρίψει τον Κοουτίνιο, ενώ η Λίβερπουλ θα μπορούσε να κινηθεί υπό προϋποθέσεις για τον 28χρονο Βραζιλιάνο διεθνή. Ο Κλοπ τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ενώ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Τιάγκο Αλκάνταρα, τότε οι "Reds" θα μπορούσαν να τον φέρουν πίσω στο Μερσεϊσάιντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ