ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοστάνσο: "Είχα καεί στον Ολυμπιακό"

Κοστάνσο: "Είχα καεί στον Ολυμπιακό"

Ο Φράνκο Κοστάνσο μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ένιωθε εξουθενωμένος πνευματικά.

Δεν θα θυμούνται πολλοί τον Κοστάνσο για αυτά που έκανε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και όπως φαίνεται και ο ίδιος ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα ήθελε να ξεχάσει την εμπειρία του στη χώρα μας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Blick" εξήγησε τους λόγους που δεν ήταν τόσο ικανοποιημένος από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

"Δεν απολάμβανα πια το ποδόσφαιρο. Είχα... καεί. Ήμουν εξουθενωμένος πνευματικά. Πάντα έλεγα πως θα σταματούσα το ποδόσφαιρο αν έμπαινα στο γήπεδο και δεν ήμουν χαρούμενος. Δεν ξέρω αν θα συνέβαινε αυτό αν δεν είχα πάει στον Ολυμπιακά. Αυτά όμως ανήκουν στον παρελθόν. Αν βρισκόμουν σε ένα σταθερό περιβάλλον στην Ελβετία, ο σύλλογος θα με είχε υποστηρίξει" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Αργεντινή τονίζοντας: "Μετά τον Ολυμπιακό, γύρισα Αργεντινή. Τα τρία παιδιά μου δεν είχαν ζήσει ποτέ εκεί γιατί γεννήθηκαν στην Βασιλεία. Μαζί με έναν φίλο δημιουργήσαμε μία εταιρία που βοηθάει ποδοσφαιριστές να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα τους μετά το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πετυχημένο πρότζεκτ με πολλούς πελάτες. Όλα ήταν καλά, μέχρι που συνειδητοποίησα κάποια στιγμή πως ήθελα να βρίσκομαι στο γήπεδο και όχι με τους πελάτες μου. Επίσης, δεν ήμαστε ευτυχισμένοι στο σπίτι μας. Τα πράγματα δεν ήταν καλά στην Αργεντινή, κυρίως για να ζήσουμε ασφαλείς. Έτσι συνέχισα στη Χιλή".

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του είπε: "Νιώθω καλά, είμαι μόνο 35. Έχουμε δει πολλές φορές υγιείς παίκτες να παίζουν μέχρι τα 40 τους. Θα ήταν ωραίο να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Ελβετία. Εκεί η οικογένειά μου κι εγώ ήμαστε χαρούμενοι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ