ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: "Ψαλίδι" 50% για Τζέραρντ και παίκτες της Ρέιντζερς

Rangers' manager Steven Gerrard stands prior to the start of the Europa League group G soccer match between Rangers and Young Boys at the Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Scott Heppell)
Rangers' manager Steven Gerrard stands prior to the start of the Europa League group G soccer match between Rangers and Young Boys at the Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Thursday, Dec. 12, 2019. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Στίβεν Τζέραρντ κι οι ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς προσφέρθηκαν εθελοντικά να μειώσουν κατά 50% το μισθό τους για τους επόμενους τρεις μήνες εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού.

Την απόφαση να μειώσουν κατά 50% τις απολαβές τους για τους επόμενους τρεις μήνες, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, πήραν ο προπονητής της Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μία κίνηση που έγινε εθελοντικά προκειμένου να μην επηρεαστούν οι μισθοί των εργαζομένων του συλλόγου που δεν σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Παρ' όλα αυτά, η Ρέιντζερς αναμένεται να κάνει χρήση της διάταξης της βρετανικής κυβέρνησης και να μπει στο καθεστώς για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

"Είναι σημαντικό να δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, ανεξάρτητα από το ρόλο που έχουν σε μία ομάδα. Πιστεύω πως δείξαμε πραγματική αλληλεγγύη με την κίνησή μας", δήλωσε ο Τζέραρντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ