ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Ελεύθερος ο Κασάμι και άλλοι 8 παίκτες της Σιόν επειδή αρνήθηκαν μείωση

Κορονοϊός: Ελεύθερος ο Κασάμι και άλλοι 8 παίκτες της Σιόν επειδή αρνήθηκαν μείωση
AP Photo/Kirsty Wigglesworth AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Σιόν αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Παϊτίμ Κασάμι και άλλους 8 παίκτες επειδή αρνήθηκαν να δεχθούν μείωση μισθού λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο Παϊτίμ Κασάμι και 8 συμπαίκτες του στην Σιόν είναι πλέον ελεύθεροι να ψάξουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Η Σιόν αποφάσισε να τους αποδεσμεύσει, αφού δεν δέχθηκαν την πρόταση της ομάδας για μείωση μισθού λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοϊού.

Η ελβετική ομάδα είχε αποφασίσει να κάνει περικοπή στα συμβόλαια των παικτών ως το τέλος της σεζόν, ζητώντας τους να απορροφήσουν μέρος της οικονομικής ζημίας που προκλήθηκε από την διακοπή του πρωταθλήματος στις αρχές Μαρτίου εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Κασάμι όμως και άλλοι 8 συμπαίκτες του - ανάμεσά τους και οι άλλοτε παίκτες της Άρσεναλ Γιοάν Τζουρού και Άλεξ Σονγκ αρνήθηκαν την πρόταση, με τον σύλλογο να αποφασίζει άμεσα την λύση των συμβολαίων τους.

Κάπως έτσι, ανοίγει βέβαια και ο δρόμος για πιθανή επιστροφή του Ελβετού μέσου στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να διατηρούν ακόμα καλή άποψη για τον Κασάμι, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της ομάδας από το 2014 έως το 2017.

Ακόμα ωστόσο είναι (πολύ) νωρίς για να γίνουν τέτοιες σκέψεις, αφού οι "ερυθρόλευκοι" προς το παρόν είναι καλυμμένοι στον άξονα, διαθέτοντας στο ρόστερ τους Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησαν και τον Καφού. Όπως και να έχει, η υπόθεση αυτή έχει ακόμα πολύ δρόμο ακόμα.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ